Everything about you-Kap 8

Tidigare
Jag ”grävde” runt lite och tillslut drog jag fram ett par svarta jeans och en svart tjocktröja jag tog på mig det med ett linne under och satte mig för att borsta håret mitt typiskt nordiska långa blonda hår låg i vågor som det alltid gör efter natten, håret gick ungefär till naveln. Och det tog alltid jätte lång tid att fixa det, det rufsade sig hela tiden och la sig i tovor. Men annars var det ganska fint. Jag stoppade in plattångens kontakt i väggen och väntade på att den skulle värmas upp sen satte jag på tv:n för att se om det var något intressant på. Det var det inte men jag lät den ändå stå på det var skönt för det kändes inte så ensamt då. När jag var klar hade Ash gått upp så jag gick till bordet och satte mig vid henne.
-          So who is your date with tonight I don´t now really you know Natalie she set me up on a blind date.
-          Oh well that’s exiting, säger jag med ett flin. Hon gjorde en grimas åt mig och fortsatte äta sin macka.
-          We have to get going soon so you have to hurry, säger jag
 


Vi hade varit väldigt långsamma så vi hade behövt springa till skolan och nu satt jag i en av skolans musik salar och hade lektion vi skulle bilda par och försöka skriva en låt och sedan spela upp den för de andra i klassen. Läraren satt precis och sa vilka grupper vi skulle bli indelade i men hon hade inte sagt mitt namn än.

-          So Annie your with Chelsea, säger läraren och pekar på mig och en söt tjej med kort klippt brunt hår. Jag ser mot henne och ler hon ler tillbaka och kommer till mig och sätter sig bredvid mig.
-          Hi I’m Chelsea that you might heard¨
-          Hehe Hi Annie, säger jag och sträcker fram handen och skakar hennes.
-          So what kind of music do you like?
-          I tend to like really main stream stuff like Rihanna and Pink that kind of things, svarar jag.
-          And you?
-          I like all sorts of music but I love One direction. Jag kollar förvånat på henne. Men skyndar mig att svara.
-          Ok there pretty good uhm which one is your favorite?
-          I think it´s probably have to be Harry. Jag ler för mig själv.
-          And you? Frågar hon mig.
-           Definitelyy Harry, ler jag.
-          Ok so do you play an instrument? I play piano and a little bit of guitar.
-          I play the guitar and I can play a little bit on the piano though. Säger jag och klappar på min gitarr som ligger bredvid mig.

Vi satt resten av lektionen och lärde känna varandra och vi bestämde att vi skulle träffas I helgen så att vi kunde skriva lite. Hon var jätte trevlig men det var lite komiskt att hon gillade han som jag dejtade eller vad vi nu gjorde.

Jag kände telefonen vibrera jag tog upp den och såg att det stod the hottest guy you will ever meet.

-          Hello the hottest guy I will ever meet, sa jag fånigt och började rodna när jag kom på hur löjligt det lät.
-          Hello, wait what did you just called me? Frågade Harry förvirrat.
-          Ehh that’s what you named yourself on my phone remember? Säger jag blygt.
-          Right, skrattar Harry
-          So whats up?
-          Do you have time for a date today? Frågar han och jag hör att han låter lite osäker.
-          Sure but I have to work until about six o´clock.
-          Great I´ll pick you up at seven, säger han glatt.
-          Ok I will text you the address. Bye.
-          Bye babe, svar han Vänta lite här nu kallade han mig precis babe jag börjar rodna ytterligare och jag är säker på att det finns en stor likhet emellan mig och en tomat just nu. Jag smsar adressen. Sen påbörjar jag den korta promenaden hem där jag ska göra ett mellanstopp innan jag går till jobbet.

 Kl 18:55

Jag hade messat och frågat Harry vad jag skulle ha på mig hade han svarat casual så jag antog att jag skulle sätta på mig vanliga kläder. Så jag satte på mig mina favorit byxor och ett vitt linne. Jag hörde hur telefonen plinga ”I´m outside xx” jag svarade att jag jag kommer. Jag sa hejdå till Ash som skulle på sin dejt ikväll men hon verkade lite borta, jag tog min jeans jacka och min väska och satte på mina vita converse och studsade glatt ner för trapporna. Jag öppnade ytterdörren och där stod han med en blom bukett i famnen. Han ansikte lös upp när jag kom fram till honom han kramade mig och gav mig blommorna.

-          These are for you, säger han lite blygt.
-          Thank you I´ll have to run up and put them in water. Säger jag och tar hans hand och drar med honom med mig upp.
-          So this is where you live, säger Harry när vi kommer in i lägenheten.
-          Yepp this is the place.
-          Hi Ashley.
-          Hi Harry. You got her flower that’s so adorable.
-           Thank you but that’s the gentleman way to do, säger han. Jag rodnar och går in I köket och fixar fram en vas till blommorna. När jag är klar. Går jag fram till Harry.
-          I´m done let´s go.
-          Ok then, vi går ner till gatan.
-          So where are we going?
-          It´s a surprice but you can guess if you want, svara han lurigt.
-          Can I at least get a clue? Please.
-          Ok it´s outside, medger han.


Everything about you- Kap 7

Tidigare

 Jag går tillbaka till rummet där alla sover jag är ganska nöjd med kvällen Annie verkar att haft kul och kommit överens med de andra och hennes kompis var jätte trevlig. Jag hade märkt att hon känt sig lite obekväm till en början men efter en stund kände sig som hemma. Jag går in i mitt badrum och börjar borsta tänderna sen går jag ut till de andra och väcker de sist väcker jag Zayn han reser sig förvirrat och frågar.
-          Where is Ashley? Jag ler mot honom.
-          She and Annie had to go home because they have school and stuff tomorrow.
-          Oh, säger han pafft. Will we meet them soon again? because I didn’t get her number.
-          Probably, svarar jag och rycker på axlarna.
 



-          So what did you think about her? Frågar jag dem.
-          I liked her but she was really quiet though, säger Liam.
-          I think Zayn really liked her friend, säger Louis vi andra börjar skratta och Zayn kollar förvirrat runt på oss.
-          She was nice,  säger han.
-          uhm she is just shy buit she is so sweet, säger jag.
-          I loved the fact that she was Swedish, flikar Emmi in.
-          Is she, säger Niall förvirrat.¨
-          Yes she moved here at the beginning of the year she goes to school here and stuff, förklarar Emmi.
-          Cool
-          So guys I am going to bed and I suggest that you do the same, säger jag för jag är riktigt trött jag kollar på klockan och ser att den är halv ett så jag säger hejdå till de andra och släpar mig till mitt rum. Jag går in på toan och sätter tandkräm på tand borsten och ska precis ta in den i munnen när jag kommer på att jag redan borstat tänderna så jag sköljer av tand borsten och går ut till min säng drar av mina kläder. Jag går bort till min mobil laddare och sätter in telefonen jag ser att jag fått ett nytt meddelande från Annie jag öppnar det “Hi there I had a really good time tonight hope you had to:) I now Ash did she can´t stop talking about Zayn lol I really liked your friends but I´m a bit shy when I meet new people Anyways goodnight Annie xx” jag svarar snabbt “I did to, my friends liked you guys as well :) I think that Zayn liked her to. Do you want to have proper date soon? xxHarry”. Det kanske var lite tätt inpå att bjuda ut henne nu direkt men jag kunde inte hjälpa det jag saknade henne redan. Jag kände att telefonen vibrerade ”Sure just name the time ;) xx” jag log för mig själv hon ville träffa mig igen. Jag skickade tillbaka att jag skulle höra av mig imorgon. Jag hoppade på sängen och somnade med ett leende på läpparna.

 

-          So I really liked Zayn to bad I didn´t get his number though, säger Ash fundersamt vi är nästan hemma och jag håller på med mobile och har precis skickat iväg ett sms till Harry om att jag gärna går på en dejt med honom.
-          I have feeling you will meet soon again säger jag.
-          I hope so do you think he liked me?
-          I know he did whats not to like? SÄger jag säkert. Ash ser fundersam ut.
-          So what did you think of Harry?
-          Oh he was really cute you guys look so adorable together and the other guys seemed cool to.
-          And that girl I assumed is Nialls girlfriend is Swedish I talked a bit with her when you guys were asleep.
-          Oh fun I know you miss talking it, säger med ett leende.  Vi är framme vid huset så vi skriver in koden och går in vi är så trötta att vi bara borstar tänderna och hoppade i sängen med kläderna på det var ju ändå OnePiece. 

Nästa morgon vaknar jag tidigt eller tidigare än vanligt jag går ut till köket och äter en skål med flingor med mjölk. Jag ler för mig själv mitt liv hade verkligen förändrats jag dejtar en av de sötaste killarna ever och jag hade världens bästa vän. Det var en sån stor skillnad från i Sverige där jag nästan inte haft någon vän som jag litade på jag tillbringade den mesta tiden hemma på mitt rum och skrev musik och läste. Jag hade heller ingen bra relation med min pappa han hade problem med sin ilska så han kunde få utbrott för små saker men han hade aldrig slagit mig eller så men det hade varit nära några gånger, men jag och min mamma hade en rätt bra relation. Jag försökte ringa till henne när jag hade tid. Jag hade också en bror som var några år äldre än mig han bodde i Sverige han hade flyttat hemifrån så fort han blev 18 och vi hade förlorat kontakten lite men jag hade bott där i någon vecka innan jag åkt till London. Så vi försökte hålla ihop och ringa varandra minst en gång i veckan. Jag drog fram min gitarr och började spela på den och nynna på en låt som jag skrivit själv jag hade bara skrivit refrängen och lite på första versen än så länge. Jag satt en stund och spelade sen kom jag på att det kanske var tid att vecka Ash vi skulle bara ha två lektioner idag men vi skulle jobba direkt efter. Jag skakade Ash lite.

-          It´s time to get up now so we don´t come late to school, sa jag lugnt.
-          Because that’s such a tragedy, svarade hon irreterat.
-          Ok suit yourself sa jag och gick fram till garderoben och började leta efter något man kunde ha på sig. Jag ”grävde” runt lite och tillslut drog jag fram ett par svarta jeans och en svart tjocktröja jag tog på mig det med ett linne under och satte mig för att borsta håret mitt typiskt nordiska långa blonda hår låg i vågor som det alltid gör efter natten, håret gick ungefär till naveln. Och det tog alltid jätte lång tid att fixa det, det rufsade sig hela tiden och la sig i tovor. Men annars var det ganska fint. Jag stoppade in plattångens kontakt i väggen och väntade på att den skulle värmas upp sen satte jag på tv:n för att se om det var något intressant på. Det var det inte men jag lät den ändå stå på det var skönt för det kändes inte så ensamt då. När jag var klar hade Ash gått upp så jag gick till bordet och satte mig vid henne.
-          So who is your date with tonight I don´t now really you know Natalie she set me up on a blind date.
-          Oh well that’s exiting, säger jag med ett flin. Hon gjorde en grimas åt mig och fortsatte äta sin macka.
-          We have to get going soon so you have to hurry, säger jag


Ok detta kapitlet blev as tråkigt men måste ju skriva något. Hoppas att ni gillar det i alla fall. Komentera gärna =).

Förlåt

Förlåt så himlaa mycket för att jag inte läggt upp ett nytt kapitel ska försöka skriva ett imorgon men jag vet inte riktigt vad som ska hända så ni får gärna ge något förslag :). Tack för alla söta komentarer blir as glad.


Everything about you-Kap 6

Tidigare
-          I´m standing outside Harrys house I was invited to a movie night thingie, säger jag osäkert
-          Ok just wait I´m sending someone down to open for you bye, sager rösten.
-          Bye, svarar jag men det var försent han hade redan lagt på.
-          So what did he say, frågade Ashley.
-          He said that someone would come down and open for us but it wasn’t Harry who ansvered the phone it was someone else. , sa jag och vände mig mot dörren och såg att dörren öppnades.



 

Innanför dörren står Harry och ser allmänt söt ut. Sen säger han.
-          Hi.
-          Hi, det är som jag hypnotiseras av hans ögon och vi bara står och kollar på varandra. Efter en stund så
kommer jag på att Ashley står bredvid mig.
-          Right, this is Ashley, säger jag och rodnar och tror att jag kommer dö.
-          Hi welcome it was Niall on the phone if you wondering they took it from me hehe, säger Harry. Vi går in genom porten och jag ger honom en kram jag känner att han kramar mig extra hårt. När han släpper ger han mig ett snett leende och jag ler tillbaka vi går in i hissen.
-          So Harry how many people are here? Frågar jag.
-          Oh it´s just my four best mates  and some of their girlfriends, säger han. Och hissen stannar och dörrarna öppnas. Vi kliver ut och går in I deras lägenhet.  Innanför dörrarna sitter fyra killar i den stora soffan och det är också tre tjejer där som jag antar är deras flickvänner jag är glad att se att inte alla har med en flickvän för då skulle nog Ash känna sig utanför. Vi går in och tar av oss våra jackor och skor. Jag känner att Ash tar mig i handen och drar mig till henne och viskar.
-          Are you sure that I won´t be in the way or something, men vad Ash brukar alltid vara jätte självsäker och vara jätte utgående när vi träffar nya människor.
-          It´s going to be fine theirs probably one of those boys over there that don´t have a girlfriend so you won’t be alone, sager jag menande. Vi går in I rummet.
-          So everbody this is Annie and Ashley, sager Harry högt.
-          Hi, säger jag tyst och vinkar lite.
-          Hello, säger Ash lite högre.
-          So this is Liam and Danielle, säger Harry och pekar på en kille med ganska kort mellanbrunt hår och en tjej med brunt lockigt hår. De vinkar lite lätt.
-          Eleanor and Louis, fortsätter han och pekar på en kille med ganska kort brunt stylat hår och en tjej med brunt medel långt hår. De vinkar och den brunhåriga killen som uppenbarligen heter Louis säger.
-          Hi nice to meet you Harrys been nagging about you whole week, jag känner hur jag börjar rodna jag kollar på Harry som också har fått en lätt röd nyans på kinderna sen kollar jag ner i golvet och det känns som jag kommer dö av pinsamheten som uppstår.
-          Anyway this is Niall and Emerentia, tillslut fortsätter Harry och pekar på en blond kille och en tjej med långt brunt lockigt hår.
-          But you can call me Emmi, säger hon och ler.
-          Finally this is Zayn, säger han och pekar på den siste killen nästan som han vill påpeka att han är den enda utan flickvän här han har I alla fall svart kort hår som står rakt upp.
-          So have a seat but Annie can you come help me with the snacks? Sager Harry och kollar på mig.
-          Ähhm ok, svar jag och går in i köket med honom.
-          So do Zayn have a girlfriend? Frågar jag och tanker på Ash.
-          Why? Are you interested? Frågar Harry mig och höjer sina ögonbryn.
-          Yes Harry very much so svarar jag ironiskt.
-          uhm no he hasn’t.
-          Good to know, sa jag och log ett snett leende åt honom. Han skickar ett tillbaka och börjar plocka fram saker.
-          Do you need help with that? Frågar jag honom.
-          Yes sure you can take some coke and sprite in the fridge over there, sager han och pekar på ett stort kylskåp I rostfritt stål. Jag går dit och öppnar kylskåpet som är fullproppat med saker men till slut hittar jag drickorna jag plockar ut dem och stänger dörrarna.
-          Where are your glasses?
-          In that cabinet, säger han och pekar. Jag tar fram tio glas och jag kommer på att jag inte kan ta allt på en gång så jag lämnar kvar glasen och går med Harry ut till det andra och lämnar drickorna. Sen går jag tillbaka till köket och hämtar glasen men när jag kommer tillbaka är hela soffan full så det finns ingen chans att jag skulle kunna få plats. Jag börjar känna ångesten komma Vad ska jag nu sitta? Jag ser en fåtölj i ett hörn på rummet det får väll bli den lite ensamt bara. Jag kan ju inte direkt sätta mig på Harry. Så jag sätter ner glasen på bordet och går bort för att sätta mig i fåtöljen men jag känner hur någon tar tag min hand jag kollar dit det är Harry han drar mig ner i hans knä. Jag kollar upp i hans ansikte han ler ett söt leende och jag ler lite smått tillbaka och sätter mig tillrätta så jag inte tynger ner honom. Tänk om han tycker att jag är jätte tung och att han ångrar sig att jag fick sitta i hans knä? Jag andas lugnt och försöker inte tänka på det. Han lägger armarna om mig och säger.
-          Witch movie should we see? Frågar Louis och hoppar upp från soffan och öppnar skåpet med filmerna. Jag kollar på Ash och ser att hon sitter och pratar med Zayn och de andra där borta jag ler för mig själv.
-          I wanna see grease, säger Niall och Louis håller med.
-          Is that ok with everybody? Frågar Louis, alla nickar han tar fram den och sätter in den och hoppar på soffan.

I slutet av filmen

Filmen hade varit kul och jag hade fått höra ett mycket ”vackert” sångframträdande av Louis och Niall. Mitt i filmen hoppade de upp på golvet och började dansa och sjunga och vi andra dog i gapskratt. Nu var filmen slut och jag satt och hållde på med Harrys hår flätade det och så.

-          So do anyone want to see another movie? Frågar Liam som mest suttit tyst och myst med sin flickvän under kvällen.
-          Ok, svarar alla. Han går fram och sätter in en skiva vi ser inte vilken det är men sen startar den och jag hör Harry Potter musiken starta.
När ungefär hälften av filmen har gått sover Harry jag kollar runt i rummet och ser att alla sover förutom Emmi.
-          So where are you from? Frågar hon mig.
-          I am from Sweden actually Gothenburg and you? Svarar jag.
-          Jag kommer också från Sverige men vad roligt, ler hon.
-          Verkligen varför flyttade du hit?
-          Jag är egentligen bara här den här veckan ähm jag går i skolan i Sverige men reser oftast hit på helgen för att träffa Niall, svarar hon.
-          Jaha har du planer på att flytta hit?
-          Ja antagligen att börja plugga här skulle vara mysigt och du hur länge har du bott här?
-          Jag flyttade hit för att påbörja en sång karriär men det går lite segt med det just nu kan jag säga jag jobbar på ett café för tillfället men ja det är väll alltid en början och jag har bott här sen i början av året, svarar jag.
-          Åh vad roligt jag måste definitivt höra dig sjunga, säger hon och jag rodnar. Vi sitter och snackar ett tag till innan jag bestämmer mig för att jag och Ash måste åka vi har ju trots allt skola imorgon. Jag reser mig från Harrys knä och han vaknar till.
-          Where are you going? Viskar han.
-          We have to go you we have school tomorrow. Han nickar och jag går bort till Ash som ligger lutad mot Zayn och sover jag känner mig lite taskig som måste väcka henne. Men jag puttar försiktigt på henne.
-          Ash wake up we have to go. Hon mumlar lite och öppnar ögonen. Hon ser att hon ligger lutad mot Zayn och hon rodnar och ställer sig försiktigt upp. Jag byter nummer med Emmi och vi går till hallen och Harry följer oss ut. Ash ger honom en snabb kram och sen kramas vi en lång stund och han pussar mig på kinden.
-          Bye
-          Bye tell the others good bye from us, säger jag och vi går ut genom dörren.

 Jag går tillbaka till rummet där alla sover jag är ganska nöjd med kvällen Annie verkar att haft kul och kommit överens med de andra och hennes kompis var jätte trevlig. Jag hade märkt att hon känt sig lite obekväm till en början men efter en stund kände sig som hemma. Jag går in i mitt badrum och börjar borsta tänderna sen går jag ut till de andra och väcker de sist väcker jag Zayn han reser sig förvirrat och frågar.
-          Where is Ashley? Jag ler mot honom.
-          She and Annie had to go home because they have school and stuff tomorrow.
-          Oh, säger han pafft. Will we meet them soon again? because I didn’t get her number.
-          Probably, svarar jag och rycker på axlarna.

 


Ok här kommer Kap 6 med Emmi som var intreserad av att vara med (vilket var jätte roligt).
I alla fall så hoppas jag att ni tyckte att det var bra komentera gärna =) blir jätte glad. Tack föresten för de komentarer jag fått man blir verkligen sugen att skriva då.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu