Everything about you-Kap 2

Tidigare

Det är vid slutet av filmen jag hör hennes regelbundna andetag hon har somnat. Tur tänker jag så hör hon inte att jag sitter här och grinar åt slutet an Titanic. Hon var riktigt trevlig och söt. Men jag kände mig lite skylldig om att jag ljög om vem jag var men jag ville bara se om hon skulle mig även utan att veta. Jag börjar känna hur jag börjar nicka till det är bäst att jag stänger av filmen. Undrar om hon blir sur att jag inte väckte henne när hon somnade men det tar jag imorgon. Jag lägger mig tillrätta i soffan försiktigt jag vill ju inte väcka Annie som ligger brevid mig.

Tumblr_lksbqquf6k1qix5ado1_500_large2e3rfvs_large


Jag vaknar uppoch jag känner hur någon håller på att röra sig brevid mig jag öppnar ögonen och kommer inte ihåg var jag är och kommer inte ihåg ved som hänt. Sen går det upp för mig jag var hemma hos den där kilen Harry som jag mötte igår. Jag var ju där och kollade på Titanic. Jag måste ha somnat. Jag kollar brevid mig och där ligger han killen jag mötte igår, men hans ögon är fortfarande stängda. Jag får känslan jag kanske gjort något jag kommer ångra jag drack ju ändå några öl. Jag kollar ner tur jag har mina kläder på jag andas lättat ut. Jag tar min hand och drar den igenom hans hår jag bara kände att jag var tvungen att känna på det han mumlar lite och jag säger.
-Hej god morgon, och jag försöker slingra mig ur hans grep det känns ju lite pinsamt att ligga så nära en kille man precis träffat. Men det typ omöjligt. Han vaknar upp och öppnar sina fina gröna ögon. Han ser mig och ler lite  och säger.
-Hej, och kollar in i mina ögon, -Hur mycket är klockan? Han upptäcker att han håller fast mig och skrattar lite nervöst åhh vilket gulligt skratt Jag sätter mig upp i soffan och fiskar upp telefonen ur fickan jag ser att jag har fått lite sms från Ashley Som undrar var jag är jag trycker snabbt ner de och kollar på tiden.
-OMG klockan är 1 säger jag och skrattar lite han skrattar med mig och sätter sig upp.
-Vill du ha lite brunch? frågar han.
-Ok, säger jag är faktiskt rätt så hungrig när jag känner efter jag ställer mig upp och går fram till fönstret och ser att det står en hop med tjejer vid entren till lägenhets området.
-Varför står det en massa tjejer utanför huset?, frågar jag Harry
-Uhm går pannkakor bra? Säger han och jag märker att han undgår att svara på frågan.
-Visst, men varför bor det någon kändis här? frågar jag det här börjar bli intressant.
-Jag berättade typ inte hela historien för dig igår, säger han undvikande och plockar fram ingredienserna.
-Vad? frågar jag och blir lite mistänksam.
-Uhm jag är faktiskt med i One Direction men jag ville inte berätta för dig för att se om du gillade mig ändå men inte bara för att jag är känd, erkänner han och jag sätter mig på en av stolarna i köket och börjar bearbeta det han just sagt.
-Så det betyder att du är medlem i ett av Europas största band eller nått!
-Typ, säger han och kollar in i mina ögon med hundvalps ögon.
-Kolla inte på mig sådär sluta, säger jag med ett skratt och fortsätter.
-Det är ok jag förstår var du kommer ifrån, vill du ha hjälp med det där? och pekar på skålen med ingredienserna.
-Nej det är lugnt bara sitt och ta det lugnt, säger han och andas ut.
-Uhm har du något badrum möjligtvis? frågar jag för jag kommer plötsligt på att jag somnade med smink och jag har antagligen inte den bästa andedräkten.
-Ja det är första dörren till höger, säger han med ett leende på sitt söta ansikte han har verkligen gulliga smilgropar.


Hon var så gullig och hon gillade mig utan att veta att jag var berömd varför skulle hon annars följa med mig hem. Jag började hälla i lite ev pannkaks ingredienserna i stekpannan och börjar duka bordet.

Annies perspektiv
Jag går snabbt in på toaletten och låser dörren. Jag kollar upp och ser mig själv i speln herre gud jag ser ut som en zombie. Jag tvättar av mitt ansikte och tar upp min telefon. Jag har fått ungefär 10 sms och 15 missade samtal. De flesta är från Ashley min ny funna bästa kompis. Jag ringer upp henne.
-Hej det är jag, säger jag
-OMG Annie var har du varit jag har varit så orolig, skriker hon, jag och Ashley är rumskompisar så vi der varandra varje morgon förutom när hon har följt med någon kille hem. -Jag trodde att du skulle gå direkt hem!
-Ta det lugnt, du kan aldrig gissa var jag är, säger jag mysteriskt.
-Jag är hemma hos Harry från One Directions badrum, skrattar jag fram.
-OMG jag kan inte fatta det hur hände det? Jag berättar historien om vad som hände i baren och att jag följde med honom hem.
-Men vad ska du göra du kan väll  inte dejta en kille som är så känd eller?
-Jag vet inte han har inte frågat nått om det ännu men nu måste jag gå det blir nog konstigt om jag stannar här på toan så länge hejdå.
-Hejdå lycka till gör det rätta valet nu.
-Det ska jag, viskar jag och lägger på. Och börjar söka i skåpen efter munvatten jag hittar en använder den och återvänder till köket och ser att han precis har lagt upp den sista pannkakan på ett fat så jag sätter mig vid en stol på bordet han har dukat på för oss två.
-åh vad det luktar gott


Hon kommer in i rummet och sätter sig på en av stolarna på det dukade bordet och säger.
-åh vad det luktar gott.
-Men tack, säger jag och ställer ner tallriken med pannkakorna på bordet och sätter mig ner på stolen mitt emot hennes och tar en pannkaka hon följer mitt exempe och tar en hon också.
-Så vart kommer du ifrån? frågar jag.
-Jag kommer faktiskt från Sverige och flyttade hit för några månader sen för att gå i skolan här, och du? säger hon och pekar på mig med gaffeln. Vad gulligt kommer jag på mig själv med att tänka men det är sanningen den här tjejen är en gullig tjej oj nu tappar jag bort mig jag måste svara på hennes fråga.
-Jag kommer från Holmes Chapel, Cheshire, England, jag undrar hur många gånger jag har sagt det till kamera tänker jag för mig själv, -Jag har faktiskt varit i Sverige några gånger.
-Verkligen gillade du det där?
-Ja det gjorde jag men det var lite hysteriskt när vi var där förra gången.
-Mhm vilka ord kan du på svenska? frågar hon intresserat.
-Jag vet hur man säger "hej", "köttbullar" och "jag älskar dig" vänta jag vet hur man säger "rumpa" också.
-haha hon skrattar med det underbara skrattet.
-Jag gillar ditt skratt, säger jag plötsligt och hon tystnar och säger.
-Jag gillar ditt skratt, ler hon och kollar ner i bordet. Jag ler och ställer mig upp och går bort till henne och tar hennes hand och hon reser sig upp och kollar in i mina ögon vi är nästan lika långa det skiljer bara några centimeter. Hon kollar upp i mina ögon och jag lutar mig fram och kysser henne hon kysser tillbaks och lägger sina händer runt min nacke jag lägger mina händer om hennes midja. Vi skiljer var huvuden isär och kollar in i varandras ögon och hon kollar lite osäkert in i mina ögon men jag bara ler hon ler tillbaka. Hon släpper taget om min nacke och säger.
-Behöver du hjälp med disken?
-Det är lugnt bara ställ den i diskhon säger jag med ett leende. Hon går bort till min plats och tar min tallrik och lägger de m i diskhon. Sen går hon fram till mig och säger.
-Jag hade det jätte trevligt här men jag måste gå jag har läxor att ta tag i, säger hon och grimarserar.
-Jag hade också trevligt jag skulle gärna hitta på något igen, säger jag.
-Gärna, säger hon och tar fram sin mobil.
-Vad är ditt nummer jag tar telefonen och skriver in mitt nummer och som namn skriver jag "the hottest guy you will ever meet" jag skickar iväg ett medelande till mig själv, ger tillbaka telefonen till henne. Hon ler och stoppar ner den i fickan.
-Jag måste gå tyvär, säger hon och börjar gå mot dörren. Jag följer henne dit. Hon sätter på sig sina skor och jacka och rättar på sig hon kollar in i mina ögon och säger.
-Hejdå.
-Hejdå säger jag tillbaka jag vill gärna kyssa henne men vågar jag det kanske blir för mycket så jag gör inget. jag stänger dörren bakom henne när hon går men jag ångrar mig direkt jag skulle kysst henne jag öppnar dörren igen och springer ut och skriker.
-Annie vänta!
-Ja svarar hon och jag springer ner tur hon har inte hunnit ner. Jag kommer fram till henne jag tar hennes hand och drar henne till mig och kysser henne hon blir lite förvåned men kysser tillbaka. Vi skiljer oss,
-Jag fick inte ett ordentligt avsked, säger jag.
-Hejdå Harry skrattar hon och börjar gå nerför trapporna
-Hoppas att jag hör från dig snart.
-Det ska jag hejdå.


Hoppas att ni gillade andra delen den är kanske lite seg men ändå. Lämna gärna en kommentar vad ni tycker några tips. Ha det bra =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu