Everything about you-Kap 3

Tidigare
-Gärna, säger hon och tar fram sin mobil.
-Vad är ditt nummer jag tar telefonen och skriver in mitt nummer och som namn skriver jag "the hottest guy you will ever meet" jag skickar iväg ett medelande till mig själv, ger tillbaka telefonen till henne. Hon ler och stoppar ner den i fickan.
-Jag måste gå tyvär, säger hon och börjar gå mot dörren. Jag följer henne dit. Hon sätter på sig sina skor och jacka och rättar på sig hon kollar in i mina ögon och säger.
-Hejdå.
-Hejdå säger jag tillbaka jag vill gärna kyssa henne men vågar jag det kanske blir för mycket så jag gör inget. jag stänger dörren bakom henne när hon går men jag ångrar mig direkt jag skulle kysst henne jag öppnar dörren igen och springer ut och skriker.
-Annie vänta!
-Ja svarar hon och jag springer ner tur hon har inte hunnit ner. Jag kommer fram till henne jag tar hennes hand och drar henne till mig och kysser henne hon blir lite förvåned men kysser tillbaka. Vi skiljer oss,
-Jag fick inte ett ordentligt avsked, säger jag.
-Hejdå Harry skrattar hon och börjar gå nerför trapporna
-Hoppas att jag hör från dig snart.
-Det ska jag hejdå.

_mg_1995_174422289_large

Jag log hela vägen hem och kunde inte sluta tänka på denna underbara killen jag träffat bara en kväll innan. Vi hade redan delat vår första kyss och den andra. De båda var magiska. Men undra i fall det går lite för fort fram vi mötes ju ändå igår. Men det skulle jag inte oroa mig för jag ska bara leva för stunden bestämde jag mig för precis när jag kommit till ingången till huset där vår lägenhet låg. Vi hade ett kodlås men jag kunde nästan aldrig komma ihåg den jag fick ofta ringa Ashley och fråga. Jag tänkte efter och efter en stund kom jag på den så jag tryckte in den och ett klick hördes jag pustade ut. Jag fortsatte upp till lägenheten. När jag kom upp kände jag på dörren den var öppen tur då var Ashley hemma tänkte jag behövde ju verkligen prata med henne. Jag gick in igenom dörren och skrek.
-          Hallå jag är hemma.
-          Hej, sa Ashley och kom ut till hallen och kramade mig.

Vi gick in till köket och satte oss och började prata.
-          Ashley du kommer aldrig fatta det här Harry Styles kysste mig.
-          OMG va bara så där, nästan skrek hon.

Jag berättade vad som hade hänt efter jag hade lämnat toan och avslutade med.

-          Men Ash du måste lova på hedersord att du inte kommer berätta för någon, sa jag för jag ville inte att folk skulle veta hur det låg till jag visste ju inte äns riktigt själv det ända jag visste var att jag hade träffat en trevlig kille och jag gillade honom. Vad som utvecklas av det kunde jag inte förutspå men jag ville inte att det som vi redan hade skulle förstöras av pressen vad nu än det var vi hade. Då fanns det aldrig en chans.
-          Jag lovar Annie på hedersord, sa hon och höll handen på hjärtat.
-          Tack men vad hände för dig igår da?
-          Inte så mycket jag åkte hem efter inte så länge det var ett lamt och jag var as trött, Men vad ska vi göra idag på vår lediga dag? Sa hon med ett leende.
-          Tänker du vad jag tänker? Frågade jag.
-          SHOPPING, skrek vi ut samtidigt och började skratta.
-          Jag måste bara ta en dusch och byta om, sa jag för jag hade ju haft samma kläder hela natten.

Jag hoppade upp och sprang in till toaletten tog en dusch och gick in till mitt rum för att hitta något att ha på mig. Jag tog fram ett par svarta shorts och en t-shirt med en uggla på jag drog på mig det .Borstade igenom håret och bestämde mig för att vara osminkad. Jag gick ut till Ash på vägen plockade jag upp mina pilot solglasögon.

-          Nu är jag klar, ropade jag. Är du?
-          Ja jag föddes redo hehe. Men Annie du måste nog ta med dig en tröja det kommer bli lite kyligare sen.
-          Ok, även om Ash var min bästa vän så var hon lite mammig på mig ibland men jag tyckte det var mysigt även om det kunde vara lite störande.

Vi gick ut och började gå runt i London. Vi var båda studenter och extra jobbade på ett litet kaffe i närheten av vår lägenhet. Så vår shopping budget var inte så hög men man kunde hitta guldkorn överallt i små affärer i London, det var en av anledningarna till att jag älskade staden. Så vi satte kurs mot affärerna. Vi hade inte kommit långt innan vi hittade en affär vi ville gå in i.

Vi hade gått runt ett tag så vi bestämde oss för att sätta oss på en liten servering vi beställde varsin Cola det var alldeles för varmt för något annat. Vi satt och njöt av solen, pratade om allt från himmel och jord. Vi hade redan samlat på oss några påsar. Men vi var fortfarande inte helt klara vi ville först besöka primark. Så vi fortsatte vår resa dit.

 

En timma senare

När vi kom ut från affären kom vi på att vi kanske hade övershoppat lite men vi fick spara nästa månad istället.

-          Jag tror att mina armar ska gå sönder, skrattade jag.
-          Jag med vi måste åka hem innan vi shoppar vartenda klädesplagg i hela London, vi skrattade så mycket att folket runt omkring oss såg på oss konstigt men det gjorde bra att vi skrattade ännu mera.

-          Ska vi beställa en taxi eller ska vi ta bussen? frågade jag, vi kollade varandra i ögonen och sa samtidigt.
-          Taxi.

Vi vinkade till oss en och satte oss i den tryckte in alla våra påsar sa adressen till chauffören. När vi hade kommit fram så drog vi ut alla våra påsar gick upp till ”lägenheten” och började plocka upp vad vi hade köpt.

-          Herregud vad är detta , skrattade Ash och höll upp en förfärligt ful tröja.
-          Den här då, sa jag och höll upp en ännu fulare.
-          Vi måste ta bättre hand om våra pengar och inte spendera det på skräp, sa jag och vi började skratta hysteriskt.

Plötsligt hörde jag ett pling från telefonen och gick fram till min väska och drog fram den.Jag hade fått ett meddelande jag log för mig själv när jag såg vem det var från.


Lite efter men kom inte på något att skriva om. Hppas att ni gillar den. Lämna gärna en komentar =).

Kommentarer
Postat av: sara

Väldigt bra! Lite småfel här och där i texten men handling är super! :)

2012-02-06 @ 19:31:03
Postat av: Gabbi

Bra novell! =D

2012-02-06 @ 21:38:11
URL: http://gabriellaita.blogg.se/
Postat av: KUSINEN !!

jo handlingen är ju bra som det varit i de andra, bara lite slarvfel här och var, du ville ha nåt att skriva om.. typ en signering eller konsert de ses på eller nåt, en till kväll i baren kanske.

ses!! glad alla hjärtans dag föresten, du kan ju skriva att det är alla hjärtans dag någon dag och de gör nåt, i kapitel 5 eller 6 typ

xD

2012-02-14 @ 20:49:54
URL: http://secj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu